Gezin in de woonkamer op de bank

Particulier

Iedere wens en situatie vraagt om een andere financiering. Wij gaan graag met u het gesprek aan om samen met u te kijken welke financiering bij u past. Wilt u weten wat het beste bij u past neem vrijblijvend contact met ons op.

Doorlopend krediet

Wat is een Doorlopend Krediet?

Een Doorlopend Krediet is een flexibele lening waarbinnen je geld kan opnemen of aflossen. Bijvoorbeeld op momenten dat je extra financiƫle ruimte nodig hebt. Voor de aanschaf van een nieuwe auto, voor een verbouwing of omdat je iets achter de hand wil hebben voor het geval dat. Bij een Doorlopend Krediet zijn de rente en de looptijd van de lening variabel. Vooraf wordt een kredietlimiet afgesproken. Dit is het bedrag wat je maximaal kan lenen. Alle bedragen die je in de tussentijd aflost, kan je op ieder gewenst moment weer opnemen.

Persoonlijke Lening

Wat is een persoonlijke lening?

Bij een persoonlijke lening leen je eenmalig een bedrag. Dit zijn de kenmerken van een Persoonlijke Lening:

  • Je leent een vast bedrag.
  • Je weet welk maandbedrag je betaalt.
  • Je weet hoeveel rente je betaalt per maand.
  • Je weet hoeveel je aflost per maand.
  • Je weet wanneer je de lening hebt afgelost.

Bij een Persoonlijke Lening weet je dus van tevoren precies waar je aan toe bent.

Financiering met Slottermijn

Met slottermijn financiering wordt rekening gehouden met de toekomstige waarde van het aan te schaffen object. Over deze (soms door de dealer gegarandeerde) restwaarde betaalt u alleen rente, waardoor de maandtermijn aanzienlijk lager wordt dan wanneer u de financiering in zijn geheel aflost. We kunnen dit voor u verzorgen voor zowel nieuwe als gebruikte personenwagens.

Direct lenen, snel een aanvraag voor een lening indienen? Geld lenen kost altijd geld. Daarom is het verstandig om te weten waar u aan begint met een lening. Schakel Verzekeringen helpt u graag aan een verantwoorde lening.

Neem contact met ons op

Stel ons gerust uw vraag