Over ons

Albatros Assurantien is een onafhankelijk assurantiekantoor en al jaren voor zowel particulieren als voor bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen en financieringen.

Wat doen wij

Albatros Assurantien is een klein kantoor waar de persoonlijke benadering van elke relatie centraal staat.

Wat betekent dat voor U

  • Beste oplossingen: als onafhankelijk tussenpersoon zijn we niet gebonden aan verzekeraars, zodat we u altijd objectief en open kunnen adviseren.
  • Beste prijs: door onze contacten kunnen we voor u zeer concurrererende premies en voorwaarden uit onderhandelen.
  • Perfecte schadeafhandeling: Krijgt u te maken met schade dan kunt u van ons een adequate begeleiding verwachten. U meldt de schade bij ons en wij doen de rest. Indien er een schade expert moet worden ingeschakeld regelen wij dit voor u.

Alles onder een dak

Een van onze specialiteiten is autoverzekeringen waarbij lage premie, uitstekende voorwaarden en snelle schaderegeling centraal staat.
Door strengere regelgeving in de verzekeringsbrache werken de meeste verzekeraars alleen nog met kantoren die de gedragsregels van de Wet financiele dienstverlening onderschrijven en voldoen aan deze normen.

Wilt u nog meer weer weten over onze werkwijze, of wilt u advies over verzekeringen, financiering of leasing? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet en hoor graag van u,

Marcel van Aggelen

Stel ons gerust uw vraag