Man doet pakt portier van auto vast

Zakelijk Leasing

Er zijn verschillende leasevormen mogelijk voor uw zakelijke auto.

Financial Lease: jij bent de eigenaar

Bij Financial Lease wordt jij economisch eigenaar van de auto. De auto komt dus op de balans van jouw onderneming te staan. De aanschafprijs van de auto exclusief BTW wordt gefinancierd. Hierdoor hoef je geen beroep te doen op jouw kapitaal en kun je de auto in het bij uw organisatie geldende tempo afschrijven. Deze leasevorm is mogelijk voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Financial Lease is flexibel: de slottermijn, het maandtarief en de looptijd worden in overleg met je afgesproken. De rente ligt voor de gehele looptijd vast. Kosten van verzekering, belasting, onderhoud en eventuele reparaties zijn niet in het maandbedrag inbegrepen.

Full Operational Lease: alle kosten in vast maandbedrag

Full Operational Lease houdt in dat je niets aan het toeval overlaat. Alle kosten zijn opgenomen in een vast maandbedrag. Dus niet alleen de afschrijving, maar ook rente, onderhoud, reparaties, eventuele schade, banden, verzekering, belasting, 24-uurs- service en eventueel vervangend vervoer. Je hebt totale zekerheid over de kosten van de auto. Naast de maandtermijn betaal je alleen brandstof. De auto komt niet op de balans van jouw bedrijf.

Wij gaan graag met u in gesprek aan om samen met u te kijken of Leasing bij u past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Stel ons gerust uw vraag