Kunst op de zaak

Kostbaarhedenverzekering

Uw kostbaarheden en geld uitstekend verzekerd tegen schade door brand, diefstal en afpersing. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Kostbaarhedenverzekering en geldverzekering

Misschien hangen er in uw bedrijfspand kunstwerken aan de muur. Wellicht pronken er enkele antieke stukken in een vitrinekast. Of misschien heeft u regelmatig grotere bedragen in de bedrijfskas. Dan is een kostbaarhedenverzekering of geldverzekering geen overbodige luxe.

Als kunst en kostbaarheden in uw bedrijfspand schade oplopen door bijvoorbeeld brand of in geval van diefstal of afpersing, kunt u terugvallen op de kostbaarhedenverzekering. Vaak is onder voorwaarden ook geld verzekerd binnen de geldverzekering die bij de polis hoort.

Kostbaarheden- en geldverzekering extra voordelig afsluiten

In de meeste gevallen zijn uw waardevolle zaken ook buiten de deur verzekerd. En mocht u een schade hebben, dan vergoeden de kostbaarhedenverzekering ook de kosten van een schade-expert. Omdat u de verzekering afsluit in combinatie met uw zakelijke inboedelverzekering, krijgt u ook nog eens korting op de premie.

Voordelen van de kostbaarhedenverzekering en geldverzekering

  • Dekking voor uw kostbaarheden, geld en waardepapier.
  • Onder voorwaarden ook geldig buiten uw bedrijfspand.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw kostbaarhedenverzekering en geldverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.
Vragen over uw kostbaarhedenverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 06 - 55 327 735.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw kostbaarheden- en geldverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Stel ons gerust uw vraag